måndag 9 april 2007

Hemresa.

I skrivandets stund sitter vi på Schönefeld flygplats och väntar på vårt plan som ska ta oss hem via Stansted. Men låt oss börja med att beskriva de senaste dagarna. I torsdags var vi båda lediga och hade fått reda på att hausmeister skulle komma på morgonen och kolla till våra lägenheter så att det var städade och fina. Vi hade fått reda på att han skulle komma på morgonen så dagen före städade och plockade vi en hel del för att allt skulle se perfekt ut. Vi trodde att han som skulle kontrollera våra lägenheter skulle stå och knacka på våra dörrar klockan sju på morgonen och kolla lägenheterna jätte noggrant. Det hela slutade med att vi satt och väntade mellan tio och halv tolv tills en gubbe kom in o bara kollade in i en minut och sa att allt var ok. Vi blev mycket förvånade. Dagen fortsatte med lite pappersarbete, ett avslutande besök på Gustavs praktikplats samt en shoppingrunda lite överallt i Berlin. På kvällen drog vi oss hem till tidigare nämnd Thomas.
På fredagen lyckades vi se ett flertal timmar prisonbreak och vi har nu kommit så långt det går i serien och är något desperata på fortsättningen, men nog om det. Gustav lyckades nästan få färdigt sitt arbetsprov till Malmö högskola. Vi lyckades komma i säng framåt halv tre efter en hel del packning. tre timmar senare ar det dags att gå upp igen, då något trötta. Och nu sitter vi alltså här. Först med en flygning till Stansted och senare en flygning till Sverige som väntas anlända 15:00.

Det finns en risk att det kommer ett till inlägg med utvärdering från vår resa men sammanfattningsvis så var det hela fett och fresh!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida