torsdag 29 mars 2007

Nils 19 år, Apathy och Tyskalektioner.

Hey!

Hela denna text som följer var egentligen en film men eftersom YouTube inte tyckte det så får det bli text istället:

Igår var det Nils födelsedag, han fyllde den gyllene åldern 19år. Så vi började dagen som vanligt med att Nils ringde till Gustav och väckte honom, och sedan åkte vi till vardera praktikplats. Vid lunch skulle Gustav dra sig till Nils praktik för att vi skulle på en vandring i Parlamentsområdet. Det var faktiskt mer intressant än vad det kanske låter som. Kanske mycket för att solen sken och det var väldigt varmt och härligt.

På kvällen sedan så köpte vi grillad kyckling och käkade, riktigt gott. Och på kvällen så gick vi ut för att fira lille Nils. Gustav har fått lite kontakt med en kille på sin praktik, CDS Design, och han tipsade oss om en fest som skulle vara på Cassiopeia (vid Warschauer Strasse) på kvällen så vi drog dit. Festen var dessutom gratis för att det var en födelsedagsfest för en stor DJ här i Berlin vid namn Marc Hype (Ja, han har även spelat på Scratch på Pustervik). Hur som helst så var den amerikanska hiphopartisten Apathy där och grattade honom med en live-spelning också. Inte illa!

Idag har vi mer tagit det lugnt, efter att vi kom hem lite sent och var tvugna att gå upp tidigt imorse för att dra oss till Freidrich-List Schule för att lära oss tyska en lektion. Var ändå rätt intressant när en spanskalärare försöker lära 6 spanjorer, 2 svenskar och 1 finne lite tyska på sådär 1 1/2 timme. Yey. Men det var ändå rätt kul, det var en lärare med humor så den tiden tog slut relativt fort. Vi har även fått påskrivet några av de 1000papprerna och annexer och bilagor och annat byråkratiskt eu-trams idag. Great.

Nu sitter vi på gamla hederliga Sony Center och ska dra oss iväg till Stadtmitte för att käka Döner och kolla affärer, ledig dag alltså. Ledig dag med solsken och glada miner, haha, det där lät käckt.

Well, see ya later!

Ciao!

2 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Verkligen underbart med sol och grejer! Har varit underbart vader i Manchester idag ocksa, varit ute och sprungit- i ovrigt chillat och aterhamtat mig fran resandet.
Nu har ni exakt en vecka kvar grabbar, njut njut njut! Allt gott till er, peace!

31 mars 2007 kl. 20:03  
Anonymous Anonym sa...

Lära sig tyska sista veckan man är där.... heheh =)

Hoppas ni har bra väder veckan ut.
PS: Påsklov här... JIPPI!! :D

// Khajam

1 april 2007 kl. 03:10  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida