söndag 25 mars 2007

Vi har inte kunnat posta något på bloggen nu under helgen pg.a att vi inte har internet där vi bor. Så nu kör vi en sammanfattning av helgen. fredagen var som vanligt på praktiken förutom att gustavs chef fick syn på att gustav satt och surfade. Han kollade upp de sidor gustav va inne på och sedan drog han nätverkssladden till datorn bara för att han trodde att gustav laddade ner saker och att han skulle förstöra datorn. mycket lurigt. Så just nu är gustav väldigt negativ till sin praktik eftersom att han inte får använda internet alls i fortsättningen. På fredagen åt vi grillad kyckling och potatissallad och det var mycket gott. (speciellt för att vi inte behövde tillaga det)

På fredagskvällen gick vi och hälsade på en kille som gustav hade pratat med lite genom ett forum. Vi kände alltså inte killen alls men drog och hälsade på honom i det kollektiv han bodde i tillsammans med några tyskar. Där var två till svenska och alla var sköna personer.. Så vi hände med dom hela kvällen och det var en grymt skön kväll. Efter att vi varit hos honom drog vi på en hemmafest med några galna människor. Det var en fest där de hyrt in en japansk dj som spelade techno. Han hade i sin tur dragit med hela sitt gäng och de hade även hängt upp en pinata som de senare slog ner. Med andra ord var det helt vilt.

På lördagen var vi allmänt degiga och drog oss in till stan lite för att gå i lite affärer och på ett cafe med internet. Vi hittade en graffitiaffär och fick köpt oss lite färg för vi hade en tanke om att måla mjölkpaket o sånt. Efter att vi hade suttit på cafet ett tag gick vi hem, nöjda efter att ha fått bruka internet lite. Resten utav hela kvällen satt vi och ritade lite olika saker och därblandannat våra mjölkpaket. Så där satt vi o kladdade till klockan helt plötsligt var halv fyra o vi hade blivit sömniga.

Denna bilden här får sammanfatta våran helg lite:



Nu ska vi hem och tvätta samt kanske äta en bit. Well, vi ses! Ciao ciao!

2 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

lite surt för dig Gustav, tanke på vad din chef trodde om dig(surfandet)
Försök förklara..........

// Khajam

26 mars 2007 kl. 16:09  
Anonymous Anonym sa...

Gugge: Tjallå. Vilken stygg boss du har. Seriöst, be om förflyttning! Kom hit till Rom istället! De skulle avguda dig här... Påven har säkert ett rum till övers för en vilsen svenskberlinare...
Dra med dig nils också, får hoppas på att han inte nilsar erbjudandet...;)
Tss. Blesso./mya

26 mars 2007 kl. 19:07  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida