onsdag 28 mars 2007

Måndag Tisdag

Hallå igen. nu var det ett par dagar sen vi skrev. idag är det onsdag den 28 mars, Nils födelsedag. (som senare kommer att beskrivas.)

De senaste dagarna har vi haft lika bra väder som alla i sverige verkar det som. Mycket skönt. I måndags hade någon annordnat ett besök på ett museum för utbytesstudenter osv. Nils och Gustav tänkte gå på det och hade fått uppgifter om att man skulle samlas vi Nils praktikplats klockan tre på måndagen. Gustav kom till Nils praktikplats och dom gick där samlingen skulle vara men där var ingen. vi var en och en halv timme försena. (det skylle vi på Nils handledare som hade missuppfattat tiden) Helt plötsligt stod vi där utan att ha någon att göra en solig eftermiddag i Berlin. Detta gladde oss mycket och vi beslutade oss att gå runt lite i kreuzberg för att vi hade hört att det var ett trevligt område. Och visst var det så. Sköna människor med stor blandning och en del roliga affärer också. det blev en trevlig eftermiddag.
Senare på kvällen hade vi fixat oss lite prison break avsnitt (en tv-serie) Och eftersom att ingen av oss hade sett denna serie började vi från början och nu är vi fast. så både måndag och tisdag kväll spenerades med ett antal avsnitt. (närmare bestämt sju sammanlagt)

Nu till onsdagen.
Nils vaknade som vanligt. eller inte helt vanligt eftersom att han hade glömt att sätta på sin väckarklocka. Men av ren tur vaknade han 07:16 vilket var mycket passande eftersom att det var då klockan borde väckt honom. märkligt. (Nils huvud verkar ha en inbyggd väckarklocka)
Efter detta fick Nils som vanligt ringa och väcka Gustav, som trots tre väckarklockor bara lyckats vakna en gång av dem. när Nils kom till sin praktikplats stod Frau Schutze och väntade på honom. Där hade hon sedan ett paket med godis, en film och tysk mat som hon lagat. Inte nog med det sa hon att det väntade en överraskning där uppe så de gick upp och där fanns en liten tårta med ljus i. Allt detta för Nils födelsedag. Så det kom några tyska kollegor dit och fikade och pratade, och Nils förstod inte ett enda ord. Men ack så snälla dom är. Speciellt Frau Schutze. Helt otroligt faktiskt. Inte nog med att Hon har gett Nils födelsedags presenter och fixat tårta så har Nils även fått godis eller choklad varje dag.
Fortsättning på denna dagen följer men enligt planer så blir det en organiserad runtvandring i något stadshus eller dyl. och senare på kvällen hiphop konsert.

Hej!

5 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Hej
Grattis på födelsedagen Nils
Ni verkar ha det riktigt bra. Förstår att ni verkligen kombinerar nöje med nytta.
Här skiner solen och det är vår i luften - som i Berlin

28 mars 2007 kl. 10:23  
Anonymous Anonym sa...

hejsan svejsan

Grattis på födelsedagen Nils. låter som om du har haft en härligt dag..

take care

puss o kram

här kommer en <--tröst kram--> till dig Gustav!
tjingeling

28 mars 2007 kl. 15:29  
Blogger Hampus sa...

Vilka är det som spelar? Grattis NilzZ

28 mars 2007 kl. 22:27  
Anonymous Anonym sa...

3 väckarklockor för att väcka dig Gustav, hehe.
Du måste sova tungt.... :P

Berätta lite om konserten
Grättz Nils!!

// Khajam

29 mars 2007 kl. 00:58  
Anonymous Anonym sa...

Babe... tre vackarklockor, nu far du ge dig. Tillsagning pa skarpen! Haha...
Grattis Nils! Hoppas du hade en skon dag..

31 mars 2007 kl. 20:00  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida